Nu puțini oameni suferă de потрескавшимися unghiilor. Unghiile pot deveni fragile și fragile, care face ca toate să demontați din nou și din nou, ceea ce este perceput Afectate de multe ori împiedică. De multe ori vine vorba de nutritie condiționată de deficitul de substanțe nutritive sau de îngrijire necorespunzătoare mijloace, dar destul de usor de manevrat.

Că unghiile crapate?

Că unghiile crapate? Crapate unghiile de la picioare, de obicei, nu este foarte rezistent. La cele mai mici sarcini pe degetele de la smulge unghia și se descompune sub circumstanțe. Uneori se întâmplă inflamație, în acest caz, în funcție de cât de adânc unghii distruge. Oamenii bolnavi, în principal, fragile sau foarte unghii moi, apar fisuri și foto28rupturi de unghii, cu straturi individuale unghiei pentru a separa unul de altul. Un om cu потрескавшимися unghiile, nu au de multe ori un efort mare unghiile cresc un pic mai mult, pentru a Realiza o lungime uniformă a tuturor unghiilor este practic posibil.

Unghiile și unghiile sunt compuse din keratina, deosebit de durabil și material rigid de corpul nostru. Rezistenta keratina depinde, dar unii factori negativi. Unghia nu poate ține acest lucru zilnice sarcini, și apar расслаивающихся unghiilor. Cauzele расслаивающихся unghiilor cauzate de diverse motive. Un rol important este jucat de nutriție, deoarece keratina este în măsură să rămână stabil, atunci când în organism o cantitate suficientă de substanțe nutritive cum ar fi vitamine și minerale.

De multe ori un deficit de Biotina este motivul pentru расслаивающихся unghiilor. Dar, de asemenea, de îngrijire a pielii mâinilor afectează creșterea unghiilor. Foarte spălarea frecventă a mâinilor, privează întreaga mână o mulțime de umiditate.

Dacă nu vor fi obiecții, creme pentru mâini, părea unghii se usuca, isi pierde puterea și devine fragil. Este, de asemenea, produse cosmetice, cum ar fi lac de unghii și lichid pentru îndepărtarea lacului de unghii pot deteriora unghia și расслаивающихся unghii apar. Acetonă intră în componența multor lac de unghii entfernern și usucă unghii, de calitate, lacuri pentru unghii, pot provoca deteriorarea unghiilor substanțe. În afară de aceste cauze principale расслаивающихся unghiilor pot apărea ca urmare a modificărilor hormonale, stresul de lungă durată și factorii ereditari.

Diagnosticul și istoria, așa Cum fisuri pe unghii nu funcționează în cele mai multe cazuri, printr-o boală gravă, și este foarte caracteristic vizibile caracteristici sunt compuse, nu este un diagnostic de la medic, este neapărat nevoie. Și cui studiouri cu personal calificat sau pedichiură-studio poate fi persoana de contact în caz de probleme cu потрескавшимися unghiilor. Aici puteți obține sfaturi valoroase pentru îngrijirea unghiilor și că, în timpul dietei ar trebui să respecte prudență. De asemenea, un profesionist de manichiura sau pedichiura pot fi făcute acolo, pentru ca toate unghiile pot începe cu aceleași cerințe în prelucrarea.

De obicei, fisuri trata unghiile foarte bine, dacă lucrurile respectate la manual îngrijirea și hrana. Mai devreme, problema va fi detectat, cu atât mai repede va arăta și de a avea succes, dacă vor fi luate măsurile corespunzătoare. Tratamentul расслаивающихся unghii pot fi tratate în diferite moduri. În farmacii și există o gamă largă de produse pentru unghii. În afară de suplimente alimentare sub formă de capsule, tablete sau pulbere pentru întărirea unghiilor, cum ar fi biotina, de asemenea, diferite articole de Toaletă sunt disponibile, de întărire de unghii. În afară de unghii, отвердителей în formă de lac de unghii, promit, de asemenea, unele creme pentru mâini benefic pe unghii și de a face unghiile mai rezistente. Dar, de asemenea, destul de simplu acasă căi de atac fisuri pe unghii pot fi bine făcute și mult поубавится.

foto29

Este foarte popular și eficient de ulei de măsline

Este foarte popular și eficient de ulei de măsline. Un om cu потрескавшимися unghiile, nu au de multe ori un efort mare unghiile cresc un pic mai mult, pentru a Realiza o lungime uniformă a tuturor unghiilor este practic posibil.

Unghiile pot fi eliminate, dar chiar și în baie un pic încălzit ulei de măsline, făcându-vă mâinile și unghiile bine. Există doar o cantitate de umiditate, nu se întâmplă, de mână cu elastic, iar unghiile strălucitoare. Brennnesseltee și Schachtelhalmtee, de asemenea, un efect pozitiv asupra unghiilor. Ambele prepararea de ceai conțin acid silicic, unghiile au nevoie pentru creștere. De asemenea, aplicarea sau primirea шюсслера unguent nr 1 sau sare шюсслера nr 1 pentru unghii poate îmbunătăți fotografiile și потрескавшимися unghiile evita. În cazurile severe, pot cu produse profesionale pentru unghii sau de studio Pedichiură realiza un efect bun și de a îmbunătăți.

De prevenire A потрескавшимися unghiilor fiecare persoană poate să ia măsuri de precauție simple. O dieta echilibrata, care este organismul în mod regulat toate importante vitamine și minerale, este, pentru întregul organism bine. Este, de asemenea, unghiile se întăresc. În plus, o bună îngrijire a pielii mâinilor este foarte importantă. Emolliating de curățare de articole din piele, nu usuca atat de tare, ca un sapun obisnuit, de asemenea, trebuie să aplicați în mod regulat gras crema pentru mâini.