Unghii-minunat lucru, în cazul în care în mod constant de bucurie, pentru că sunt tratați bine și hrănește. Dacă unghiile ar trebui să fie vaccinate, dar numai pentru ocazii speciale, sau doriți să inserați pur și simplu atât de pauză, unghiile-este o întoarcere la natură, de asemenea, nu este o problemă. Menționăm doar câteva lucruri.

Revenirea la unghia naturala: planul A și B

Există două moduri de bază pentru a scăpa de unghii artificiale. Puteți lăsa pur și simplu să crească, dar trebuie cu Tranziții de viață. Cu toate acestea, în prezent, există lacuri speciale pentru a umple golurile și Trecerea vizual alinierea. Un alt strat de culoare de a impune un lac pe toata unghia, permite de bine foto26despre timp. În medie, este nevoie să așteptați pentru aproximativ trei luni, până gel sau acril stratul a crescut destul.

O altă opțiune este de a permite gel de unghii într-un studio doar pentru a închide напильников. Cine creează o mână, dar trebuie să acționeze foarte atent. Funcționează cu Jolifin pile de diferite grosimi. Indeparteaza stratul superior gros, dur fișier, și apoi execută apoi subțire fișier foarte Aproape de unghia naturală. Pentru a finaliza procedura prin полировальной пилкой. Se recomandă chiar ca gelul nu este complet abzufeilen și lăsa un foarte subțire strat de apartament. Astfel unghia naturala nu poate fi rupt.

Unghiile ei înșiși nu scoateți: atenție, atenție!

Vă rugăm să nu folosiți gel sau acril strat rupe sau musca! Prin urmare, nu înlocuiește stratul superior al Dumneavoastră unghia naturală, că în primul rând arata urat, si alte rele provoca vătămări! Dacă nu norocos, aveți, постучимся în unghiile înainte de a patului unghial!

Regenartion timp: nu dăunează cu o îngrijire adecvată

Desigur, natural unghia nevoie de un pic de timp pentru a recupera puterea. Folosind produsele potrivite, înapoi, cu toate acestea, în viitorul apropiat, sănătoase și frumoase unghiile naturale. Este folosit Jolifin Nagelöl și adu suplimentar Jolifin de calciu-constructie-gel pentru a spori Dumneavoastră naturală a unghiilor. Cu ajutorul vopselei de tratament de patru săptămâni: În prima zi un strat de calciu-extensii gel, în ziua următoare, un al doilea strat, în a treia zi din nou, toate se elimină. Apoi procesul se repetă. Te rog, foloseste un lac de unghii nu mai este transportatorul, ca Jolifin lichid pentru îndepărtarea lacului de căpșuni, fără acetonă, necesare pentru a vă unghiile în mod inutil. Încă un Sfat: Păstrați-vă unghiile cât mai scurt și feilt lor în formă ovală. Aceste постучимся cel mai ușor și mai puțin vulnerabile decât orez sau pur și simplu gefeilte unghiile.

foto27

În prima perioadă după aceea: vă Rugăm să fiți atenți!

Apropo, cine s-a separat de unghii artificiale, măcar o dată, știe că trebuie să se obișnuiască cu lipsa de stabilitate pe unghia naturală. Cu unghiile de fel de lucruri, răzuire sau pentru a deschide cutiile cu băuturi, aceasta se referă la trecut. Chiar tare click klack, dacă o lungă perioadă de timp Beauty Nails tastatura einhacken, trebuie să treacă anumite. Cu toate acestea, puteți de la natura unghii frumoase unghii. Trebuie doar să te obișnuiești cu, că este mai prudent. De asemenea, citește sfaturile noastre pentru mulți frumoase unghiile naturale!